Паркинг системи

Паркинг системи

Паркинг системите са подходящи за големи офис сгради, подземни или наземни паркинги или търговски центрове, където времето за престой е ограничено или има необходимост за заплащане. В случаите, в които има необходимост от инсталирането на такава паркинг система се включва контрол на изхода и входа в паркинга посредствома бариери или боларди.

Бариери


Бариерите са най-често използвани за контролиране на достъп до паркинги и гаражи. Инсталирането на бариерна система е подходящо за осигуряване на безопасното преминаване на превозни средства, влизащи и излизащи от паркинги и гаражи. Преградите от този тип могат да бъдат подготвени на различни височини - 3 метра, 4 метра, 5 метра и 6 метра. В зависимост от нуждите на клиента се изготвя индивидуален проект, който да отговаря на Вашите изисквания.

Бариерите биват няколко вида. Най-често това са бариери с дистанционно. При този тип бариери се гарантира лесно управление на бариерата от автомобила или извън него посредством дистанционно. Отдалеченият контрол с дистанционно позволява лесно и бързо повдигане и спускане на бариерата.

Друг вид бариерна система е платената система за паркиране на автомобили, при която има включено получаване и доставка на билет за паркиране. Билетите са с баркод и консумативите за този тип билети са доста ниски, което ги прави предпочитан вариант за управление на паркинги и гаражи.

Бариерните системи, които са комбинирани със софтуер за разпознаване на регистрационни номера от регистрационните табели на превозните средства  са перфектни за автоматизирана употреба. Този тип системи позволяват ефективен контрол на достъп до Вашия паркинг, гараж или офис сграда. Ако Вие сте собственик на паркинг, в който отдавате абонаментни планове за паркиране това е най-доброто решение за Вас.

Боларди


Болардите са здрави метални цилиндри, които потъват в земята и служат за преграда. Болардите се използват за ограничаване на паркирането на определени паркоместа, дворове, тротоари. Болардите са изработени от боядисана стомана или от неръждаема стомана, която е електробоядисана. Блокиращите метални цилиндри са подходяща преграда при необходимост от ограничаване на паркирането или достъпа на автомобили до определена площ, сграда, двор. Скоростта на спускане на един болард варира, но е приблизително около 4.5 - 5 секунди. Стоманените цилиндри, които излизат от земята са устойчиви на много мощни удари, и са предвидени за голяма натовареност на работа. Височината на един цилиндър може да е както 30 см, така и около метър височина, в зависимост от мястото където ще се инсталират.

За подробна информация относно най-подходящият за Вас вариант за бариера за Вашия паркинг, гараж или офис можете да се свържете с нас

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

За да продължите, трябва да се съгласите с Декларацията за поверителност (GDRP) на Nesebarnet.bg

Моля изчакайте

Или се свържете:

Имейл: [email protected]
Телефон: +359 878 293 054
Работно време: Понеделник - Петък от 8:00ч. до 18:30ч.
Събота - Неделя - почивни дни
Адрес ул. "Христо Ботев" 19, гр. Несебър
mobile-map