Оптичен интернет

Оптичен интернет

Несебър Нет  изгражда и оперира с изцяло пасивна оптична мрежа за разпространение на своите усуги  (Оптика до дома/офиса).
Технологията не предполага използване на активно оборудване по цялото трасе между клиента и оператора, т.е няма нищо което да изисква или да се влияе от ел.захранването и от атмосферните условия, тъй като Оптичния кабел не създава статично електричество.
Чрез използваната от нас технология, осигуряваме за крайните ни клиенти най-съвременни комуникационни услуги.
 
Корпоративният интернет предлага на крайните потребители гарантиран симетричен интернет. Правят се идивидуални проекти за всеки клиент според необходимете нужди.

Интернет става все по-важна част от ежедневието на хората по света. С интернет е възможно да получите достъп до почти всяка информация, да общувате с всеки друг по света и да правите много повече. Интернет е глобална мрежа от физически кабели , която може да включва медни телефонни кабели, телевизионни кабели и оптични кабели. Ние от Несебър Нет работим само с оптични кабели, това на този етап на развитието на интернет е най-добрият начин за бърз и качествен интернет. Ние се стараем постоянно да сме в крак с най-новите тенденции в развитието и технологиите на интернет и да правим най-доброто за нашите клиенти.  Несебър Нет  изгражда и оперира с изцяло пасивна оптична мрежа за разпространение на своите услуги  (Оптика до дома/офиса).
Оптичните влакна са невероятно тънки, те не се влияет от ел.захранването и от атмосферните условия.

Устройство за оптика до дома/офиса (ПОН) се заплаща еднократно 50 лв. Предоставя се безплатно при сключване на договор 12 месеца.

Максимална скорост на оптичния интернет при корпоративни клиенти е 10Gbits.

За да получите най-оптимална оферта за Вашият офис можете да се свържете с нас, за да заявите оглед.

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

За да продължите, трябва да се съгласите с Декларацията за поверителност (GDRP) на Nesebarnet.bg

Моля изчакайте

Или се свържете:

Имейл: [email protected]
Телефон: +359 878 293 054
Работно време: Понеделник - Петък от 8:00ч. до 18:30ч.
Събота - Неделя - почивни дни
Адрес ул. "Христо Ботев" 19, гр. Несебър
mobile-map