Терминали за контрол на достъп и работно време

Терминали за контрол на достъп и работно време

Терминалите за контрол на достъпа и работното време са различни по видове и приложения. Някои от тях са с биометрични данни, други използват код, който не съдържа никакви биометрични данни.

Терминал за лице


Терминалите за лице са предназначени за разпознаване на лицеви образи. Обикновено те са с вграден четец за карти и пръстови отпечатъци и са с изключителна производителност дори и при слаба светлина. Стандартна функция при повечето терминали от този тип е измерването на температурата, което позволява да наблюдавате температурата на служителите, когато влизат на работното място. Инфрачервена камера се използва за проверка на жизнеността на човек.

Четец на пръстови отпечатъци


Четец на пръстови отпечатъци работи с биометрични контролери за достъп и самостоятелен контрол на достъпа с пръстови отпечатъци предлага функцията за заснемане и прехвърляне на проби от пръстови отпечатъци към контролен панел за достъп.

Вътрешен терминал за достъп


Биометричен терминал, който позволява идентификация на пръстови отпечатъци, чрез вграден четец на пръстови отпечатъци и четец на смарт карти. Използвайки този терминал, е възможно също така да отключвате врати. Устройството може да се използва като самостоятелен терминал или ако са разположени няколко терминала, то се свързва към сървър като клиент.

Контролер за достъп на открито


Контролерът за достъп е устройство, което се използва за запис на присъствие и за отваряне на врати, чрез пръстов отпечатък или чрез използване на чип карта. Устройството записва движението на служителите в даден обект, като записва влизанията им в отделни сгради, складове и др. Обикновено се монтира от външната страна на вратата и изисква връзка със сървър.

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

За да продължите, трябва да се съгласите с Декларацията за поверителност (GDRP) на Nesebarnet.bg

Моля изчакайте

Или се свържете:

Имейл: office@nesebarnet.bg
Телефон: +359 878 293 054
Работно време: Понеделник - Петък от 8:00ч. до 18:30ч.
Събота - Неделя - почивни дни
Адрес ул. "Христо Ботев" 19, гр. Несебър
mobile-map