Четци за контрол на достъпа

Четци за контрол на достъпа

Четците за контрол на достъпа са най-разпространените устройства. Основен конкурент на този тип четци е биометрията, но все още четецът за контрол на достъпът е най-популярен.

Видовете четци за контрол на достъпа спрямо предназначението им са четците, които четат чипове, карти и гривни на честота 125 kHZ. Друга популярна честота за този тип устройства е 13,56 MHz.

Четците за контрол на достъпа се използват при входно-изходните точки на паркинг системите и бариерите. Изборът на правилния четец е свързан с множество изисквания като едно от тях е метеорологичните условия, при които ще се използва. Спрямо предназначението си всеки четец за контрол на достъп може да бъде комбиниран с клавиатура. Тогава потребителят въвежда пин код и това му осигурява достъп. Предимството  е, че потребителят научава код и той неможе да бъде изгубен или откраднат. Неудобството е, че вместо с просто чекиране на карта или чип за контрол на достъпа, трябва да се набират поредица от цифри, което е по-трудно ако носим багаж.

Съществуват още много четци за контрол на достъпа, но за повече подробности можете да се свържете с нас.

Изпратете запитване на:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

За да продължите, трябва да се съгласите с Декларацията за поверителност (GDRP) на Nesebarnet.bg

Моля изчакайте

Или се свържете:

Имейл: [email protected]
Телефон: +359 878 293 054
Работно време: Понеделник - Петък от 8:00ч. до 18:30ч.
Събота - Неделя - почивни дни
Адрес ул. "Христо Ботев" 19, гр. Несебър
mobile-map